Читалачка значка

Ове школске године у нашој школи је организована Читалачка значка, дечја читалачка манифестација у којој учесници читају одређени број књижевних дела, пишу своје утиске у читалачке дневнике и тиме се такмиче у својим узрасним категоријама.

У среду, 05. јуна одржана је завршна манифестација акције Читалачка значка у којој је учествовало преко 80 ученика. Сви учесници су добили Похвалнице за учешће и постигнуте резултате, а најбољи су награђени књигама, Међу најбољима су били: Тамбурић Ирена, Царић Реља, Јовановић Ана, Михаљев Софија. Јовановић Марко, Вукосављевић Јаков и Шушић Бојана.

Титулу Читалац маратонац (ученици који су предствили преко 15 књига) добили су: Томашевић Никола, Томовић Лука, Голубовић Борјана. Ристовић Мина, Маринковић Нина.

Поред појединачних награда Похвалнице су добила и најуспешнија одељења : одељење 1-2 учитељица С. Ћивша, 2-1 М. Башић, 3-1 С. Павловић, 4-1 Ж Ђокић.

Надамо се да ће се овај пројекат, који је усмерен на развој читалачких навика и креативног иражавања, наставити и наредне школске године.