Дешавања у вези са уписом првака

У циљу бољег упознавања родитеља предшколаца са нашом школом, школа наставља да организује дружења са будућим првацима и њиховим родитељима. Сваког другог уторка планирана су „Отворена врата“ за родитеље предшколаца, као и дружења са самим предшколцима. Последње радне недеље у марту планиран је и велики „Пролећни карневал“ у Ташмајданском парку.

Организовањем "Отворених врата" желимо да омогућимо родитељима будућих првака да се упознају са нашом школом и организацијом рада у њој. Родитељи могу да поставе питања која их занимају, да поразговарају са учитељима. А предшколцима омогућујемо да осете простор школе, да се боље упознају са школом и лакше привикну на њу. Такође, имају прилику и да се друже са старијим ученицима кроз радионице.

Прва у низу "Отворена врата" су била 19. фебруара 2013. Тога дана било је око 30 предшколаца и њихових родитеља. Ученици 4.разреда су заједно са предшколцима правили разне предмете и цртеже, а родитељи су се кроз разговор са учитељицама распитивали о различитим школским правилима. Било је веома занимљиво за децу, а мислимо и корисно за њихове родитеље.

Следећа "Отворена врата" су 5. марта од 17 и 30 до 19 часова.
(А наредна 19. Марта)