Осмех Палилуле – хуманост на делу

Ђаци 32 ОШ Старина Новак представљали су школу у хуманитарном пројекту „Осмех Палилуле“ укључивши се израдом дечијих радова на тему Васкрса. Тим поводом организована је лиовна радионица 01.04.2015. у библиотеци школе коју су финансирали инвеститори стамбеног комплекса Централ Гарден, израелске компаније „AFI Europe“ и „Shikun & Binul Group“. Радионици је прируствовао и одборник ГО Палилула Марко Додић, као и новинари ТВ Палилуле који су забележили читав ток радионице.

На платоу испред комплекса Централ Гарден одржана је 7. априла организована је продајна изложба радова ђака 32 наше школе, инспирисаних темом давања и хуманости. Манифестацију су организовали инвеститори стамбеног комплекса Централ Гарден, израелске компаније „AFI Europe“ и „Shikun & Binul Group“уз подршку Градске општине Палилула и ОШ „Старина Новак“. Том приликом организатор манифестације уручио је директору школе Влади Вучинићу ЗАХВАЛНИЦУ у којој стоји захваљујемо се свом првом комшији основној школи Старина Новак.

Симболичном куповином осликаних радова подршка и помоћ пружена је Удружењу „РО–ДЕ“ – Дневном боравку за децу ометену у развоју.

Уз интересантан програм манифестација је протекла у дружењу деце из Удружења „РО–ДЕ“ и ученика ОШ „Старина Новак“.