Посета "Делта холдинг" компанији поводом "Дана девојчица"

Имали смо част да, поводом "Дана девојчица" 21.4, присуствујемо на предавању десет успешних жена у "Делта Холдинг" компанији.

Са наставницом, слушали смо, поред јос три школе,о кључу среће и успеха једне модерне жене. Могли смо да сазнамо колико су жене способније и да својом упорношћу и стрпљењем могу да ураде шта год пожеле.

Свака прича за себе била је интересантна за нас и како се свака од ових жена борила да би достигла свој циљ. Од детињства, жеље за знањем, школовања до посла и остварених личности, заједничко је то што су све веровале у себе и волеле оно што раде. Нису се осећале инфериорно због пола и тај однос увек су одржавале на нивоу, према колегама и свом послу.

Схватиле смо, да уколико нешто желимо јако, за нас нема граница. Поред пословног живота ту је и приватни и треба постићи више ствари у исто време, што је још једна од предности жена.

Веома нам је користио овај догађај, јер смо имале прилику да питамо све што нас занима у вези школовања и колико треба рада и љубави уложити у посао који волимо.

Девојчице су написале:
„Посета Делта Холдингу била је једно веома лепо исксуство. Видевши да свака жена има своју причу, самопоуздање сваке девојчице, која је била присутна, се подигло“.

„Било је то једно необично искуство, десет успешних жена на једном месту. Све су имале занимљиве приче из којих смо доста научиле“.

„Било је много лепо. Највише ми се свидела жена која је рекла да смо ми много јаке, јаче од мушкараца“.

Јана Крстић VIII/4