Весели сусрети са будућим првацима

Традиционално, у марту месецу, у нашој школи одржане су три радионице за будуће прваке у оквиру „Веселих сусрета“. Циљ ових радионица био је да се будући прваци из околних вртића и њихови родитељи међусобно упознају, као и да виде школски простор. Основна идеја је била да малишани доживе школу као место за дружење и учење кроз игру.

18.3.2016. г. – Игре без граница
У друштвеној сали наше школе, малишани су уживали у играма такмичарског типа, играма лоптом као и играма спретности и брзине. Деца су радо прихватила све активности и у великој мери показала спретност и одређену зрелост у понашању.

26.3.2016. г. – Музичка радионица
Кроз песму, музичке игре и једноставне плесне кораке, будући прваци су и овог пута уживали дружећи се у нашој школи. Весели и распевани малишани су поново показали спремност за игру и сарадњу.

1.4.2015. – Креативна радионица
Окупљени, наши мали гости су се на овој радионици показали као прави мали уметници. У пријатној атмосфери малишани су показали спретност у бојењу,сецкању... техници.

На крају радионица, наше драге госте смо као прави домаћини обрадовали малим послужењем. Док су се будући прваци дружили са учитељима, њихови родитељи су били у рилици да у библиотеци школе добију потребне информације од и психолога школе. Упознати су са радом школе, школским сајтом, школским часописом и другим значајним остварењима наше школе.

С.Ћивша