ДАН ДЕВОЈЧИЦА 2018.

Ове године посетиле смо предузеће Schneider Electric.

С обзиром на то да учествујемо у овој манифестацији од како она постоји, наша очекивања нису скромна! Ипак, дочек и организација у Schneider-у, надмашили су очекивано!

Девет девојчица из „Старине“ посетиле су предузеће из 21.века! Требало им је мало времена да нам објасне чиме се све баве. Али, схватиле су!

Миомира, Марија, Тијана, Ана, Соња и Тамара, заједно са својим директором Дејаном, поделиле су са нама своје „пословне приче“. Како су бирале своје школе и факултете, шта су желеле и очекивале, а шта се десило...како изгледају њихови дани на послу, али и како проводе слободно време.

Слушале смо приче, али смо, такође, и виделе неке од њихових производа који су изложени у шоу руму и у просторијама предузећа.

Најјачи утисак свакако је сазнање да се ради о предузећу које послује глобално и запослени често путују и раде широм света.

У Schneideru раде квалитетни људи, формално образовање им је на највишем нивоу и све време су говорили о томе да са учењем нису завршили! Стално надограђују своје знање! Била је то сјајна мотивација за девојчице које су право из Schneider-а ишле на писмени из математике.

Знање је моћ, знање је карта за будућност! Уз знање, ту су и све остале вештине и хобији, који допуњују сваку животну и пословну причу. И наравно, квалитетни људски односи, помоћ, подршка и сарадња. Све су ово показали у Schneider-у.

Наташа Мугоша - Координатор Тима за професионалну оријентацију

 

Извештаји са посета поводом "Дана девојчица" од претходних година
2017. - Посета "Теленору" 2016. - Посета "Делта холдинг компанији
2015. - Посета "Перихарду" 2014. - Посета "Перихарду"