НОВОГОДИШЊА ЖУРКА ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

Дана 27. децембра, у малој сали школе одржана је новогодишња журка за ученике наше школе који ове године завршавају осми разред. Иницијативу за одржавање ове манифестације дао је ђачки парламент који је уз подршку директора школе, Владе Вучинића преузео и организовање забаве. Директор се побринуо да школа за ђаке обезбеди сокове и разглас. Ана Миливојевић, Јована Ристовић и Ана Најдановић, ученице осмог разреда које су чланови ђачког парламента су заједно са координатором рада ђачког парламента, наставником ликовне културе Иваном Величковићем, детаљно испланирали ток прославе и поделили дужности у вези са организацијом скупа. Касније, у току прославе, као и након завршетка, наведене девојчице су веома предано радиле на реализацији журке. Велику подршку ђаци су добили и од својих разредних старешина. Наставници Драгана Лончаревић, Ивана Симеуновић, Иван Величковић и Милена Милетић су активно учествовали у припремама и били дежурни на прослави.

Журка је почела у 19 и 30. На улазу су придошле дочекивали ђаци који су били задужени за проверу ствари које се уносе у салу, а по уласку су уз помоћ гардеробера остављали своје ствари у свлачионице које су претворене у гардеробу. Група ђака које је била задужена за точење и послуживање сокова напојила је много жедних другара. Велику пожртвованост показао је и диск џокеј.

Како је било на журци? Одлично, имали смо мали проблем са разгласом који је ђаке, посебно женски део изазвао на весело распевавање које се наставило и након што је ученик Коста Новичић донео резервни пар звучника. Весела и разиграна атмосфера потрајала је до самог краја а било је и оних који су пожелели продужетак прославе али правила... Уосталом, ђаци су својим понашањем заслужили да им опет изађемо у сусрет а разлога за поновно окупљање ће до краја школске године сигурно бити.

Надам се да ће се моје колеге сложити са мном ако кажем да је и ово један од показатеља да ћемо у јуну испратити још једну одличну генерацију ђака.

16. јануар 2019. године Наставник ликовне културе, Иван Величковић