ПЛАКЕТА “ЗЛАТНО СУНЦЕ 2020”

Дечји културни центар Београд ове године определио је плакету “Златно сунце” нашој наставници Маји Заграђанин, координатору за међународну сарадњу. Ово велико признање се уручује на свечаном Светосавском концерту “Појте и утројте”, а ове године у петак, 24. јануара у 11 часова, на Великој сцени “Донка Шпичек”.

Доделом овог специјалног признања, које је Дечји културни центар Београд установио 2019. године, жели се скренути пажња јавности на предане и вредне појединце који раде са децом и за децу.

Плакета “Златно сунце 2020” биће уручена Маји Заграђанин за изузетну професионалну посвећеност и значајан допринос развоју међународних пројеката за децу. Својом професионалношћу, вредним радом и дугогодишњим учешћем у организацији боравка деце из иностранства у Београду приликом Међународног сусрета деце Европе “Радост Европе” и “Свесрпског дечјег сабора”, Маја Заграђанин завређује пажњу не само стручне јавности (запослених у сектору културе и образовања) већ и шире јавности. Тим Дечјег културног центра Београд, на челу са директором Драганом Марићем, овим признањем жели јавно да похвали рад професорке ОШ “Старина Новак” – Маје Заграђанин и да се захвали на свесрдном залагању у реализацији програма и пројеката намењених развоју дечје личности.