Menu

Девета смотра кућних љубимаца

Ове школске године, традиционална Смотра кућних љубимаца организована је као и већина школских активности ОН ЛАЈН. Представљање кућних љубимаца обављено је путем видео клипова. У видео клиповима су ученици представили своје љубимце, говорили о њиховим каректаристикама и навикама.

Одзив је био одличан, што показује да су се ученици зажелели слободних активности које су редуковане због тренутне епидемиолошке ситуације и да међу ученицима наше школе има много правих љубитеља животиња. Одазвало се 46 поносних власника кућних љубимаца. Међу љубимцима било је највише паса и мачака али је било папагаја, канаринаца, хрчака. Нису изостали чак ни егзотични љубимци као што су гуштери, корњаче и акваријумске рибице.

Читав поступак спровођења дигиталне смотре кућних љубимаца спровела је млада ТВ НОВАК и била на висини задатка. Пристигли видео клипови су обрађени и постављени 1. јуна на ТВ страну сајта школе. На тај начин, овај вредан и обиман ватромет филмчића о кућним љубимцима постао је доступан најширој јавности.

Сви ученици који су узели учешће у овој манифестацији награђени су традиционалним препознатљивим дипломама којима су награђени сви учесници претходних осам смотри.

Стефан Димитријевић